Team 27:Carla en Mieke

Team 27:Carla en Mieke 2018-01-24T23:22:49+00:00

Project Description

TEAM 27

Carla en Mieke

Deelnemers team:
– Carla Steenman (Invliegend) (Oss)
– Mieke Schellekens (Invliegend) (Eindhoven)

Team foto:

Team informatie:
Wij zullen dit jaar voor de 6 de keer invliegen voor Go for Africa.
Wij zijn Mieke Schellekens, jeugdverpleegkundige uit Valkenswaard. En Carla Steenman, leerkracht basisonderwijs uit Oss. Go for Africa heeft de verbetering van onderwijs hoog in het vaandel. In het kader daarvan bezoeken wij nursery schools en primary schools in Gambia, Tanji en Madiana en Senegal, Bayla en Kafountine. We brengen daar collegiale ondersteuning en soms ook materialen zoals kinderboeken in het engels (Gambia) of frans (Senegal), ontwikkelingsmaterialen en ook zaken als verband/EHBO middelen. Dit alles in overleg en op vraag van de scholen zelf.
Ook hebben we contacten met een verloskundige en haar werk, en met een educatiecentrum voor vrouwen/meisjes die daar een vak, maar ook engels en computerkunde leren.
Als jullie na jullie lange indrukwekkende reis in Tanji aankomen zijn wij er, met een heleboel anderen, om jullie hartelijk te ontvangen met een drankje en een luisterend oor. Waar we kunnen helpen we jullie. Wij hopen dat jullie deze bijzondere belevenis, tot jullie eigen mooie avontuur kunnen maken. Wetend dat jullie ook nog eens alle rijkdom en mogelijkheden die wij hier hebben proberen te delen met anderen. Respect daarvoor! Daar gaan we voor!!!