Project omschrijving

TEAM 9

Dylan en Wout.

Deelnemers team:

– Dylan van der Weide (Friesland College)
– Wout Spaargaren (Friesland College)

Dylan van der weide

Mijn naam is Dylan van der Weide en ik zit in het 3e leerjaar van de opleiding Techniek en Engineering niveau 4. Dit doe ik op het Friesland College in Leeuwarden. De opleiding bevalt tot nu toe zeer goed. Ik doe mee aan Go for Africa omdat dit mij een zeer unieke ervaring lijkt en ik mij daar kan ontwikkelen en kennis kan vergroten. Ik denk tijdens deze stageperiode veel te gaan leren. Ook aan de werktuigbouwkundige kant omdat wij nu nog niet zo heel veel daar mee doen tijdens onze opleiding. De kennis die ik al heb van de opleiding Techniek en Engineering hoop ik daar te kunnen overbrengen aan de mensen met bepaalde projecten.

Wout spaargaren

Mijn naam is Wout Spaargaren en zit in het 3e jaar van de opleiding engineering en techniek op het Friesland college te Leeuwarden.

Ik doe mee aan het goede doel go for Africa omdat ik graag mijn kennis wat ik heb opgedaan op mijn opleiding wil verspreiden aan de mensen die de informatie goed kunnen gebruiken. En om zelf een ontwikkeling onder te gaan en meer kennis te krijgen van de werkbouwkundige kant.

Team foto: