Sponsoring Go for Africa

Structurele ontwikkelingshulp in 1 van de armste landen van West-Afrika vraagt om uw steun.

Wij bieden u projecten waar elke euro zeer goed besteed wordt.

Voor alle mogelijkheden over sponsoring kunt u contact opnemen met ons.

Hoofdsponsor 2018

                                                   

                                                              

DE BESTE MBO & HBO VAKSPECIALISTEN IN DE PROCES- EN MAAKINDUSTRIE

Voor de klanten van Techsharks:

U zoekt flexibele vakspecialisten die in staat zijn verder te kijken dan de standaard scope!

Daarom werken wij graag ook met specialisten die gedurende hun opleiding met Go for Africa op reis zijn geweest en stage hebben gelopen in West Afrika. Deze mensen hebben naast hun vakspecialisme aangetoond de extra stap te willen lopen als betrokken wereldburger, initiatief getoond om hun benodigde sponsoring te organiseren, van avontuur en ongebaande paden te houden, in staat zijn presentaties te geven over hun stage en hun lessons learned in Afrika.

Kortom die breed in te zetten werknemer die u in uw flexibele organisatie juist in deze tijd zo kunt gebruiken…

En wie als vakspecialist komt werken  bij Techsharks wordt uitgedaagd!

Je blijft groeien als persoon en als specialist.

Zo ben je altijd klaar voor de toekomst en verzekerd van een goede baan. Kom ook werken bij een team om trots op te zijn.

We bieden zekerheid: een vast contract, een goed salaris en boeiend werk. Wat wil je nog meer? De arbeidsmarkt van nu vraagt om flexibele mensen. Terwijl je als technicus misschien juist zekerheid zoekt.  Naast een vaste baan is er altijd een vaste collega die altijd voor je klaar staat. We luisteren naar wat jij belangrijk vindt, zo zijn arbeidsvoorwaarden af te stemmen op jouw wensen. Scholing hoort er standaard bij want dat is nodig om bij te blijven als vakspecialist. Vast werk betekent niet per se dat je maar voor één bedrijf aan de slag gaat. Je krijgt een vast contract bij Techsharks en werkt minimaal een jaar voor een vaste opdrachtgever. Daarna ga je in dienst bij de betreffende opdrachtgever of garanderen we werk bij een andere opdrachtgever. Zo heb jij zekerheid die je zoekt en doe je brede ervaring op.

Go for Africa: Techsharks sponsort Go for Africa, omdat het een inspirerend programma is en het aansluit bij onze visie op kennis en kwaliteit. Wij willen bijdragen aan de educatieve, professionele en maatschappelijke ontwikkelingen die deze organisatie ondersteunt  in West-Afrika.

We investeren hiermee in persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse ROC studenten en daarmee in onze toekomstige medewerkers. En tegelijkertijd stimuleren we de overdracht van technische kennis in derde wereldlanden, een vorm van ontwikkelingssamenwerking waarin kennis de spil is om deze landen  vooruit te helpen.

Het verbindt de Nederlandse en Afrikaanse cultuur met elkaar en is gedreven door de waarden als samen leren, avontuurlijk, samenwerken in ontwikkeling, duurzaam hergebruik.

Onze sponsoring draagt bij aan iets moois, aan een betere gelijkwaardiger wereld.

Klik –HIER- voor meer informatie op onze Techsharks website.

2018-08-02T11:36:17+00:00